Ти си песен,
за мен отникъде
ненадейно дошла,
но превзела ме
цяла.
Ти си ми песен,
зората пробудила,
цвете с роса покрила
и реещи се птици
в синевата устремила.
Не си просто песен,
а светъл звук в мене
още преди да те чуя,
да осъзная,
че това си ти!
Без теб,
не бих била
цяла.
© Ласка Александрова Всички права запазени
"Ти си ми песен,
зората пробудила,
цвете с роса покрила
и реещи се птици
в синевата устремила."