Дишам...
радост и тъга,
любов и безразличие,
добрина и суета,
рими в многостишие...
Вдишвам
и издишвам
монотонно -
тъжна песен стара...
С нея
дните ми догарят...
Но съм жива...
Миговете се повтарят...
Дишам...
и изгарям...
в житейското тичане
с моето вечно Обичане!
21 12 2019
© Надежда Борисова Всички права запазени