Песен за камбаните
За някого там
Когото всички оставиха
А той остави
Очите си в другата стая
Да гледат изгреви и залези
И устните си да пият
За да може да забрави
Никога повече плажове
Никога повече безтегловност в океана
Останаха ми самотни наздравици
В огледалото никого няма
30.03.2007
© Десислав Илиев Всички права запазени