Песен за виното
Обичам виното,
обичам виното
червено вино аз обичам.
И в този еликсир
душата ми се гмурка,
танцува тя
ощастливена.
И музата във мен
във фоерверк избухва,
и песента споделя
моя ден!
Обичам виното,
обичам виното
червено, бяло
и розе.
© Константин Корадов Всички права запазени