Лилии и две сърца...
Помня те с букет в ръка.
Падна над града нощта,
без гласа ти - самота.
Пет лъжички сладолед,
вдън очите ти - билет...
към земи отвъд тъмата,
към врабче, което смята.
Помня сода. И омлет.
(Пò е стилно “уиски с лед”)
Ала циферблат свиреп
пие времето ми с теб.
Две звезди от кехлибар,
будене от сив кошмар.
Лилии и две сърца...
Помня те с букет в ръка.
24.04.2019