Петелът женкар (или колко малко е нужно да свалиш една "стойностна" мацка ;) )
Във наш'та къщичка, във двора
кокошчици живеят - пет.
Те волно тичат си в простора,
ухажвани от мъж напет.
Красавец е петелът наш,
със сини лъскави пера.
По двора крачи като в марш,
кокошките целуват му крака.
Нали красив е, много горд -
желан от всичките мадами.
Със чар голям и пълен джоб
красавиците лесно мами.
© Ивелина Тодорова Всички права запазени