Предполагам, забеляза вече, мила -
той не моли и прощава рядко...
Той залъгва те с целувките насила,
обича те, ала за кратко...
И когато "любов" го наричаш,
той никога не ти отвръща...
и когато във вярност му се вричаш,
той внимание не ти обръща...
Една прегръдка трябва да изпросиш,
студена, но важно е да е от него!
И на всичките лъжи да носиш,
да преглътнеш мъжкото му его...
© С. С. Всички права запазени
Често се случва!!!
Но все пак.. Усмихни се!!