Вижте всички, хей ура
идва Пипи във класа,
Пипи дългото чорапче,
нашето добро другарче.
Пипи, Пипи, Пипелота,
с огън пламнали коси,
плавала в безброй морета,
в битки славни кой срази?
С Томи, с Аника навред,
правиш ти бели безчет,
С мистър Нилсън сте дует,
в приключенския куплет.
Със немирни плитки две,
ала със добро сърце,
все не ще да порасте,
иска пак да е дете.
Пипи, Пипи, Пипелота,
с огън пламнали коси,
плавала в безброй морета,
в битки славни кой срази?
Там във Вила Вилекула,
вечно Пипи ще царува,
разбойник всеки ще победи,
тя детството ще съхрани.
© Ивета Всички права запазени