Никъде не е написано.
Никъде.
До този момент.
За мен и теб.
За нас.
Кафявите ти очи.
И моите.
Вълнението.
Тръпката.
Когато ги срещнем.
Допир.
На пръсти.
Устни.
Две тела.
Две души.
Не писано.
За това го пиша.
За да ни е писано.
И.Ц.
© Ива Валериева Всички права запазени