Мина време, писмата ги мислят сега за мит
а вятър в душата носи
сержантски слова, не пестете гранати
а вятър само към теб ме носи
а месец от неволи
душата ми крещи
оставам на проверка вечер
а съм някъде във въздуха и синъото небе
на границата на обход и на засада се моля да не застана
душата ми крещи
и чух сержантски думи
не пестете гранати
и не искам да издъхна
лежа и душата ми крещи
че не е със теб..
Здравей, мила, моя, пиша ти
и сълзи с длан попивам
и чух сержантска реч
на границата, гранати не пестете..
душата ми крещи, не плаче
автомат се пали
на засада
а вятъра ме води, душа крещи, здравей мила моя пиша
и сълзи с длан попиват
© Stew Carrey Всички права запазени