Писмеността ни
е тази, която ни
в трудности храни!
Тази, която ни
в трудности храни, е
писмеността ни!
...............................................
мрак бе като в рог
но чрез Светѝте Братя
озарѝ ни БОГ
© Стоян Минев Всички права запазени