писмо
ти изпратих
по пощата.
празен лист,
в дъното –
точка.
отговор
чакам
все още.
какво би
написал
след точката?
когато
поставях
началото,
запетаи
винаги
пишех.
и листът
до край
от началото
надрасквах,
и пишех ли,
пишех.
писмо
ти изпратих,
но зная,
изпусна
последния
влак.
а ето,
най-сетне,
че краят
не заслужава
дори
удивителен знак.
© Или Дадарова Всички права запазени