Здравей, приятелко моя, здравей!
Пред белия лист отново стоя.
Безброй неща искам да кажа -
с кое да започна не зная.
Грипът? Бежанците? Войната?
Не, не, не... Не с това!
Май по-добре за Луната...
Земята луна си хванала нова!
Месечината, казват, неголяма била -
има-няма километър на два.
И за малко до нас се строила -
ще отлитне оттук с пролетта.
Как ти се струва?
Интересно, нали?
И още по-интересно предстои да се случи!
Спирам. Ще довърша като се видим. Дали?
Доста странно писмо, май, се получи 😉
© Минко Андонов Всички права запазени