23.03.2007 г., 10:59 ч.

Писмо... 

  Поезия
477 0 0

                    Писмо...

 

 

Писах ти писма красиви,

писах ти за любовта,

как тя ме покори и как

за тебе будна ме държи...

 

Писмо след писмо ти пращах,

но отговор и любов от тебе не получих...

А днес дошъл си ти за прошка,

че закъснял си с твоето писмо...

 

Казваш ми “прости”, 

че дълго и ти на мен си писал,

но така и не си посмял да признаеш,

колко много ме обичаш...

 

Аз дълго мислих и реших,

аз дълго чаках, но простих...

И как на тебе мога да се сърдя

и как, като ти си моят живот...

 

 

© Жулиета Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??