4.08.2006 г., 15:08 ч.

Писмо до теб 

  Поезия
884 0 10
Здравей, мое мило момче!

Ти разтваряш душата ми, свитата,
като цвете след пролетен дъжд,
като весело, слънчево утро,
пробудено сякаш ей тъй, изведнъж.

Магията на твоите тъмни очи
ме залива с чудна омая.
И потънала в тях, не тъжа -
победена е моята болка накрая.

Ръката ми в своята длан ти вземи,
да поемем със теб към безкрая,
от светлото чувство на всеки  ще дам,
защото ЛЮБОВ е  всяко НАЧАЛО.

© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??