Скъпи Володя и Саша,
Таня, Андрий и Витали,
простете сълзите ми, братя...
Гняв гори ме в душата.
В лицемерие светът се удави,
но дано да узреят житата,
та хлябът поне да остане,
за по залък да имат децата.
Простете Володя и Саша,
Таня, Андрий и Витали...
Почакайте малко!...На светло....
Светът е тежка секунда
и кряска през слой мръсотия.
А пръстта твърде е скъпа
над всеки гроб и могила...
© Ивита Всички права запазени