Писна ми да бъда проста домакиня,
писна ми да бъда повече слугиня.
С готвене, пране, деца,
си отиде младостта.
Не се заглежда никой в мен,
дори и скъпият ми "МЕН".
Заприличах на сухар
и на ненужен, стар, помияр.
Няма барове и дискотеки,
щурите купони до зори,
сексът е мираж - уви!
Прощавай, скъпи, но с това
никога не ще се примиря.
Писна ми да бъда
призрак у дома.
Така че, бейби, сори,
нека друга с тебе да се зори!
© Галя Станчева Всички права запазени
писна ми да бъда повече слугиня." - време е да се направи нещо по въпроса! Хареса ми! Поздрав!