Писна ми вече да бъда дебела,
От днес ще гладувам за седмица-две,
Три килограма домати съм взела
Стек с цигари и много кафе.
Като отслабна с клина си мрежест
И къса пола ще изляза на бар
Ще бъда в града най-голямата прелест
А не на мъжете най-страшен кошмар.
Ще ходя на танци, фитнес и йога,
Ще пия по осем литра вода
И знам, че да бъда най-слабата мога
И знам на глада, че ще издържа.
Писна ми вече да бъда дебела
Обаче събудих се рано от глад
От рафта ме гледа бурканът "Нутела"
Животът без сладко е истински Ад.
Май предпочитам да бъда дебела
Дори да остана вечно сама.
Три килограма пържоли съм взела,
Веднъж се живее. Не на глада!
© Деница Гарелова Всички права запазени