До късно снощи пих от любовта,
но някак си защо ли не ми стигна?
Дали била е наполовина чашата,
или съм толкоз жадна била?
Но тази вечер пак налей,
не питай искам ли - сипи ми двойно
и до забрава ме опий,
пияна от любов да съм отново.
© Жанет Велкова Всички права запазени
наистина усещанията ни са близки
Хареса ми стиха ти