След победен бой, се знай,
отсядам в кръчма за отмора.
- Гарсон, кана вино от Токай,
защото с набег смел плених бая хора!
Търчи момчето, нали хусар,
щом призове и после вади сабя!
За младите жени съм суперстар!
А зрелите девици в сънищата грабвам!
И тъй я карам. Летя без предел!
След всяка битка: любя хубавици.
А старите разказват, че Дяволът ме взел
и ме заклел да сънувам винаги девици!
© Стойчо Станев Всички права запазени
И аз мога, и съм весел човек, щом намеря весели моменти.
Радвам се, че прочетеното има забавен характер.
Все си мисля: нима в тъжното сме винаги тъжни?
Нима във веселото, сме винаги весели?!
Едва ли.Поне при мен не е така, защото понякога пиша тъжни неща,а ми е весело или пък обратното...