19.09.2007 г., 14:39 ч.

Пиятели 

  Поезия
458 0 1
Не знам дали вие,
или аз направих
животът ми да гние
и от всичко се отказах.

Не знам дали отново
ще стана същата, добра.
Или ще чакам наготово
живота си да разруша.

А всъщност мога да направя
така, че всичко да забравя.
Но трябва край да кажа
и от мечти да се откажа.

Защото тежко ще бъде
любими хора да ме пъдят.
И пак успявам да се зарека,
ще пазя спомена за вас
жив до сетния ми час.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??