8.11.2014 г., 0:17 ч.

Плачи 

  Поезия » Любовна
997 0 2

За онова което е било,
за всяко "щях" и всяко "не можах",
за това което е могло,
за празнотата в "обещах"...

Плачи...

Плачи за думите, които не изрече,
за обичта, която ми спести.
Прехапвай пръсти в яд, че не намери,
следа от мен в другите жени

 

Плачи за онова " дали"
за "може би", за всяко "не"
за всеки "друг път" и за "после".
Победен от моето мълчание...
Плачи...

© Никога Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??