По лицето ми текат сълзи,
болка на сърце се появява,
че не видяхте песни и рози,
зарад вас душа се натъжава.
Пролет е, но в сърцата е есен,
защо напуснахте този свят
и плач за вас е моята песен –
за увяхнал от трагедията цвят...
© Георги Всички права запазени