Слушам плача на сърцето си,
то ридае всяка нощ -
разбито и самотно.
То не иска да тупти
тъжно и сиротно.
Чувам гласа му как
крещи името ти,
а аз го моля да мълчи,
но болка не търпи.
То се мъчи да притихне,
но друго не му остава.
Щом няма право да обича -
нека плаче...!!!