Сърцето ми плаче и вие за обич.
Сърцето ми моли... да бъде със теб.
Това е най-семпъл и даже незнаен,
за мене самата, душевен ответ
на твоите думи, на забравата,
на всичките доводи режещи в мен -
последни надежди, отвяни със плявата
и твоята болка рисува във мен,
тъй кървави, тъжни следи...
Сърцето ми плаче... и вие за обич.
Сърцето ми моли... да ти даде -
красиви, светещи като от жарава,
любящите мигове - топли... изваяни,
пропити със нежност, която за теб
сънува мечти - по детски замаяни,
но хванати лошо в студения плет
на твоето бягство...
Сърцето не плаче, а вие за обич.
Сърцето ми моли... да бъде до теб.
Оттегля се тихо... Прегърна забравата,
облече се кротко във твоето НЕ...
Сърцето Боли... и вие за обич.
Сърцето ми моли... да ти даде.
....
(26.11.2006г.)
© Агапея Полис Всички права запазени