Не ме обиквай, скоро ще си тръгна.
Дойдох единствено, за да си дам нов шанс.
Ще прелетя през теб, ще те прегръщам
и после пак сама ще продължа.
Ще съм за кратко твоето момиче
и дълго ще се любим всяка нощ,
ще те науча да си сладко грешен -
без скрупули, без истини, без зов.
Не ме обиквай, аз не се обичам,
най-силните стихии дишат в мен,
люби ме просто,
искай ме,
търси ме,
аз пламък ничий съм,
изгаряй с мен за ден.
© Пламена Троева Всички права запазени
Много , много добро