Ще взема…. да си скрия някой ден
висящото черво от слабините.
Ще се гримирам - и от млад ерген,
ще мина във отбора на жените.
Ще се превърна бързо в Лейди бой;
в изискана жена и половина!
Ще почна да тренирам женски бой.
За славата на нашата Родина!
Ще стана на планетата, Шампион!
На четири подред Олимпиади!
Със спорта ще натрупам… милион
и хиляди заслужени награди!
С години ще пребивам без проблем
боксьорките на нашите съседи.
Чак след това, ще стана пак ерген,
но с пенсия за моите победи!
Юри Йовев
Август 2024 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени