Поръчвам.
Наздраве!
И плащам...
Сметката моля.
За теб,за душата ми
празната! ...
Колко ли още ще мога
да плащам цената
на фалшивото щастие?
Отдавна се изгубих в превода
на нежелания живот ...
Голямо уиски,чисто -
Да замъглява представата,
Да изтрива паметта,
Да мисля,че съм щастлива...
...докато мога да си плащам.
© Албена Купенова Всички права запазени