Платената любов е като алкохол,
когато много ти се пие.
Поръчваш си я, вече гол
и след миг не си говорите на вие.
А речникът цветущ, брилянтен,
описва цялата теория
и става ти едно приятно,
от предстоящата история,
че случва се отново любовта,
макар да е с различен афродизиак.
Покварата е майка на това,
а действието е в един креват.
Въздишките от пориви и жажда,
следи оставят по гърба,
да могат явно да разказват,
къде е минал пътя на греха.
Подобно като вик и зов,
телата са задоволени,
умът трезнее, става нов,
а друг брои пари зелени.
© Даниел Стоянов Всички права запазени