вържи ми ги на шията
гердан от несмлени отговори тихо
бележки за платени сметки
говор
и не изоставяй по пътя след мен
когато питаш
как се създават взаимоотношения
бьоф строганоф
страх
мога да ти казвам истините за света
и всички нишки светлина
които ни свързват с времето
а ти да отвръщаш
Тук съм малка моя
нямам много нещо за вярване
само секунда
в която ще заключа сърцето
нарцистичноразгоненакучка
със сантиментални заложби
и очукан куфар пълен с думи
знаеш ли
слънцето няма да си тръгне с мене
а само онзи смисъл
че си
© Зорница Николова Всички права запазени