Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Съседката, съседката ...
не ѝ излезе сметката!
Разплете си жилетката
да си довърши плетката.
И ето, че от гледката
завиждам на съседа,
полата ѝ – от плетката
е дълга колкот' педа!
А колко от жилетката
остана преценете,
зърната на съседката
под ластика са двете!
Дано плете съседката,
дано плете жената.
Съседа, покрай плетката
ще му скроим рогата!
© Веселин Банков Всички права запазени