Няма да забравим вам,
що измихте петвековний срам,
що от тиранина ни спасихте
и свобода ни вий дарихте!
Без страх паднахте в боя
да освободите родината моя,
да спасите раята нещастна,
да спасите таз земя прекрасна!
© Георги Всички права запазени
на загиналите за свободата на нашата Родина!
Поздравления, че посвети на всички тях чудесна творба, Георги!!!