Преди „пожàлих“
казвахме, а не — „сгреших“,
и не болеше.
Преди „пожàлих“
казвахме, е не — „сгреших“,
и се търпеше.
.............................................
Днес тези слова
зло отвя ги — немили,
клети, недраги...
© Стоян Минев Всички права запазени