М / Т - Тодор Трайчев - ДУЕТ
Какво ще правиш с мен сега?
В душата ми премина буря.
След мокрите целувки под дъжда
сънувам ли те пак, или те губя.
Не виждаш ли, живея ден за ден.
На времето и хората се чудя.
От чувствата се връщам уморен.
За щастие не искам и да чуя.
Дали не беше по-добре да спрем?
Не трепнахме - ни болка, ни уплаха...
Къде да скрием този грешен ден,
щом в къщи някой търпеливо чака...
Нали си с мен за час поне, за ден,
прегърна ме и близка и позната.
Защо тогава в мрака откровен
така безумно устните се сляха?
Дали не беше то Божествен зов?
Какво ли стана, чаши ли преляха..?
Не срещнах ли след първата любов,
Любов, която истински заплака...
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени