17.02.2012 г., 21:53 ч.

По–добрият 

  Поезия » Любовна
541 0 0

По–добрият


Защо, когато искам те,
теб все те няма?
Защо не чуваш този стих?

Кога отиде си,

какво остави?
Освен недоизплакан вик?

 

Ще търся тебе,
само тебе искам,

обвит във чужда орисия.

 

В нечии други ръце,
в друга усмивка
по-доброто „Ти“ ще открия.

© Адриана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??