Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Към Plevel (Силвия Илиева) :
ДÈЕ БЪЛГАРИЯ! - сиреч - Родината е дейна, твори, гради, съз(и)дава - благодарение на своите деца-математици-вундеркинди, благодарение на своите програмисти, на своите научни работници, на своите духовни лица, учители, лекари, благодарение на тези, за които духовността е на висота!
И още - идва от обратното на „Недей!“, а именно - „Дей!“
Още веднъж - благодаря!