Нежно галя те, тихо шептя,
скитам във очите ти огнени,
по кожата ти рисувам сърца
и създаваме двамата спомени.
Всеки миг е безценен, единствен,
щом сме ние във него присъствие!
Диамантено свети пречистен
и камбанено пей в многочувствие.
По кожата ти любовно рисувам,
а спомените зоват ме за нови -
Към такива, усещам, пътуваме,
за такива... сме вечно готови...
Струни живи от лунни лъчи
вън звездичка китарено движи.
Аз потъвам във твоите очи,
нова страница... в момента се ниже...
29.03.2019.
Георги Каменов
Посветено...
© Георги Каменов Всички права запазени