28.03.2024 г., 8:35 ч.

"По-късно" вече може да е късно 

  Поезия
228 3 2

"По-късно" вече може да е късно,

"по-късно" значи никога /дори/.

И кармата все носим си, и Кръста,

под тежестта нерядко ни боли.

 

Затуй сега е времето, сега е -

ний в него себе си да претворим.

Понякога … обгърнати в омая,

понякога … със сбъднати мечти.

 

"По-късно" вече може да е късно,

съдбата ще завърши своя танц.

Животът, се оказва е изкуство –

магичен, но непредвидим романс!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??