Говорим си вече на различен език...
и обичаш ме, но по навик.
Нищо не мога да направя,
чувствата да върна,
защото любовта гръб ни обърна...
Аз вървя наляво, а ти отдавна поел си надясно...
с времето все повече се отдалечаваме...
© Безз Всички права запазени