П О П Ъ Т Я 24
Писането е много як наркотик,
само,че за разлика от съмнително натуралния,
за Виденията в неговия Свят стих
съставките са много четене и дръзновени мечтания.
"Натуралния"далечна е периферия,
писането минава винаги през сърцето,
към Ямата те хвърля иглата във вените,
а Духовния Пулс на Поезията те въздига в Небето.
30.05.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени