Поемаш по пътя на своите предци
далечни, свети и мъдри деди.
На всяка крачка дълбоко се взираш,
във всяка минута себе си преоткриваш.
Всеки ден е едно ново начало -
усмивка, надежда...
Всяка частица от теб се пробужда,
животът в теб се събужда.
Осмисли, оцени и пренапиши -
какво всъщност си ти?
В себе си дълбоко погледни
и своите заложби разгърни.
© Дияна Дамянова Всички права запазени