30.11.2010 г., 22:54 ч.

По пътя към Любовта 

  Поезия » Любовна
697 0 4

По пътя към Любовта

срещнах много затворени врати-сърца

и когато паднаха всички була,

от другата страна ме чакаше Тя -

нищо не изискваща и всичко опрощаваща...

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??