„Ако правиш кариера,
ако търсиш лесен стаж,
за да няма бариера,
намери си възходящ!“ —
Радой Ралин
(по памет);
има и песен по този текст
--------------------------------------------
за да Ви успеят
интересите
трябва някому
да се харесате
или някого
да приласкаете
и успех тогава
ще познаете
© Стоян Минев Всички права запазени