по стъпкани сърца
нозете ми потъват в кръв
очите ми изпръскани солú
на сладкото везните натежават
в обезсолената вселена
солта на чудото
си ти
и нож
в сърцето ми
обезсърцено
кръвта по устните
горчи
с утехата
на чуждите сълзи
умирам
бавно
ослепена
10.07.2019
© Мария Димитрова Всички права запазени