Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
опит за дълъг „хорей“ в рамка на „скъсена танка“
по Иринакис (Ирина Колева) —
„Доста е гореща даже.
Да не дава Господ такава пещ никому“ :
доста даже е
гореща — да не дава
Господ никому
такава
пещ