Ще бъде светло, много светло,
луната ще изсипва купища лъчи,
старателно и нежно отразени
от тихите момичешки мечти.
Ще бъде тихо, много тихо,
единствено светулки ще трептят
и в ритъма на сенките им пърхащи
любов и плът ще полетят.
Ще бъде вечер, лятна вечер,
ухаеща на трепети и зов,
когато в тебе ще повярвам
отчайващо, измислена любов.
© Пламена Троева Всички права запазени