Този, който...
на другите
не иска да прилича.
Съдбата... своя
той обича.
Защото... Тя е
негово творение,
и животът... негов е,
просветление.
Устремен над човеците,
да се издигне...
своето съвършенство да постигне.
Ще се вижда отдалече,
няма да е мъничко човече.
Той твори...
от нищо - нещо прави...
на другите...
всичко иска да
остави.
Победителят...
в личната борба
на самота се обрича...
на него всеки
иска да прилича.
Не иска той...
пари и слава,
сам... със себе си
се състезава.
На признанието човешко...
не се надява.
За него щастие е
всеки ден...
да се самопобеждава.
Рогатиа каза ХАУ!!!
22.10.2009г.
21:30ч.
© Богдан Григоров Всички права запазени