24.01.2013 г., 10:31 ч.

Побоят над Октай Енимехмедов 

  Поезия » Гражданска
549 0 1

Покушението над Доган е един мит.

А Октай без нужда бе пребит.

Това не ви ли прилича на зверило?

Вярното куче Танер едва не го убило.

Какво е това отношение в 21 век?
Биячът звяр ли е, или човек?! 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??