Да се чете с усмивка :)
Не искам да те вкарвам във беля.
Такава съм една разумна, мека,
но яхна ли най-лудата метла,
и хвана ли най-кривата пътека,
ще бъде трудно да политнеш с мен,
нечаканото да посрещнеш с радост,
да се засмееш на един побъркан ден,
напомнящ ти за детство и за младост.
Поискаш ли - тръгни със мен сега.
Не се бави дори и за минутка,
че чака ме на пътната врата
метлата, а животът чука!
© Криси Всички права запазени