3.05.2011 г., 20:17 ч.

Почакай ме, любов... 

  Поезия
783 0 3

Връщам се в миналите дни,

когато със мълчание убивахме

и заличавахме последните следи

на това, което с тебе имахме.

 

Съжалявам за прикритите си чувства,

за неказаните думи, за спестената любов.

Съжалявам, да си идеш че те пуснах

и сама останах в този свят суров.

 

Разхождам се в спомените бледи,

повтарям всяка премълчана нежност...

Измъчват думи като песни неизпети...

 и отчайвам се от тази безнадежност.

 

Ако можех времето назад да върна,

с мълчание не ще запълвам дните,

а с нежни думи и любов ще те обгърна...

Почакай ме, любов... Върни се.

 

Илияна Дадарова

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??